Alexandru Arșinel a murit. Marele actor fusese internat în spital


Doliu în teatrul românesc. Alexandru Arșinel a încetat din viață, în decursul zilei de joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Marele actor a murit pe patul de spital, din cauza unor probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu fostul partener de scenă al regretatei Stela Popescu.

A murit marele actor Alexandru Arșinel

Marele actor Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani. Artistul cu o carieră strălucitoare de mai bine de 50 de ani glorioși în teatru și film a trecut la cele sfinte, fiind internat de câteva zile la spital.

Fostul partener de scenă al Stelei Popescu avea probleme mari de sănătate. Reamintim că Arșinel suferise un transplant renal, în urmă cu doar câțiva ani.

De asemenea, regretatul actor fusese supus de două ori unor intervenții pe cord deschis. Nu în ultimul rând, organismul i-a fost slăbit în urma infectării cu virusul COVID-19. În urma acestor probleme de sănătate, Alexandru Arșinel a trebuit să renunțe la teatru, prima lui dragoste.

Celebrul artist a ajuns la spital în ziua de joi, 15 septembrie, acuzând noi stări de rău. Alexandru Arșinel a fost acompaniat de fiul său, Bogdan, cel care a vegheat, zi și noapte, la căpătâiul tatălui său.

Arșinel fusese internat într-un cămin pentru vârstnici

În vara acestui an, Alexandru Arșinel a fost îngrijit de cadre medicale specializate într-un cămin pentru persoane în vârstă.

În azilul de lux în care a stat Alexandru Arșinel, pacienții ar beneficia de condițiile unui hotel de cinci stele, precum masaj, jacuzzi și diferite alte tratamente, pentru suma de 1.000 de euro pe lună.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului.

Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente. Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare.

Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, declarau, la începutul lunii august, apropiații lui Alexandru Arșinel pentru ego.ro.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

A murit actorul Alexandru Arșinel / În vârstă de 83 de ani, acesta se afla internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar

Urmatoarea stire

Memoriile lui Alexandru Arșinel. Momentele de groază prin care a trecut actorul, la începutul carierei

Stiri pe aceeasi tema