Alex Velea și Antonia, la Survivor. Surpriza uriașă pregătită de producătorii emisiunii de la Pro TvFanii emisiunii Survivor România vor avea parte de o surpriză de proporții, la fel și concurenții. În ediția show-ului de astăzi, 29 martie, Faimoșilor și Războinicilor li se vor alătura Alex Velea și Antonia. Cei doi au ajuns în Dominicană și au lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Episodul Survivor din această seară se anunță unul spectaculos și plin de surprize. Totul o să înceapă cu o confruntare între Războinici și Faimoși pentru jocul de recompensă, însă finalul aduce bunătăți pentru toată lumea. Concurenții se vor bucura de o masă delicioasă, dar și de un duș ca la carte, produse cosmetice și haine de gală.

În această seară va avea loc uniunea celor două triburi și petrecerea caracterisitică. De acum nu o să mai existe Faimoși și Războinici, iar toți concurenții se vor uni într-un sigur trib, tribul Taino. Aceștia o să locuiască împreună, pe aceeași insulă și o să trebuiască să fuzioneze.

(VEZI ȘI: MIHAI ZMĂRĂNDESCU S-A „TOPIT” PE PICIOARE LA SURVIVOR ROMÂNIA! TRANSFORMARE ULUITOARE ÎN SHOW-UL PRO TV)

Alex Velea și Antonia, la Survivor

Cum se întâmplă de fiecare dată, uniunea triburilor este precedată de o petrecere ca la carte. După ce se aranjează și își pun hainele de gală, concurenții au parte de o masă copioasă și multă distracție. De această dată, producătorii emisiunii le-au pregătit concurenților o surpriză de proporții.

Mai exact, tribul Taino o să aibă parte de un concert susținut chiar de Alex Velea și Antonia. Cei doi au plecat în Dominicană pentru a le aduce puțină bucurie concurenților. Aceștia au fost șocați când i-au văzut pe cei doi artiști, iar distracția a început repede.

Alex Velea și Antonia au fost impresionați de concurenți. Antoniei chiar i-au dat lacrimile atunci când a văzut cât de mult se bucură.

„Eu am încercat să cânt melodii mai vesele, dar mă uitam la nevastă-mea și o vedeam că plânge. Antoniei i-au dat lacrimile! E uluitor ce fac oamenii ăștia aici. Bravo vouă, tuturor, pentru parcursul vostru”, a spus Alex Velea.

„Eu am plâns, am încercat să cânt melodii care să fie cât mai aproape de inima lor”, a spus și Antonia.

(CITEȘTE ȘI: CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE ALEX VELEA ȘI ANTONIA NU S-AU CĂSĂTORIT ÎNCĂ: „AM ÎNCERCAT SĂ-I FACEM FAȚĂ”

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cine e Sandu Cocoșatu, regele micilor din România. Bătrânelul a ajuns la Chefi la cuțite VIDEO

Urmatoarea stire

Prețurile caselor au crescut cu 34 la sută

Stiri pe aceeasi tema

”Am sunat-o pe bunica mea!”

Înainte de Paște, Cătălin Scărlătescu a povestit, în cadrul unei intervenții televizate, care a fost cea mai scumpă…