Alertă la penitenciarul Jilava: un deținut este căutat de autorități. Acesta a primit permisiunea de a ieși din unitate, dar nu s-a mai întors la ora stabilităUn deținut de la Penitenciarul Jilava este în prezent căutat de polițiști.

Acesta era condamnat definitiv la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie calificată și executa pedeapsa în regim deschis. În urma unei cereri făcute de acesta, el primise permisiunea de a ieși din unitate, în prezent fiind căutat de autorități pentru că nu a mai revenit în detenţie la ora stabilită.

Deținut de la Jilava, căutat de polițiști

„Vă informăm că miercuri, 21.12.2022, la ora 18,00, s-a constatat că deţinutul Panciş (fost Rotaru) Gabriel Alexandru, în vârstă de 31 de ani, condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, nu s-a întors din permisiunea ieşirii din penitenciar la ora stabilită. Facem precizarea că acesta este clasificat la regimul deschis”, se arată într-un comunicat al ANP, potrivit G4media.

Au fost dispuse măsuri specifice în ceea ce privește prinderea deținutului, şi anume alarmarea personalului unităţii, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, precum şi cooperarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Neprezentarea din permisiunea ieşirii din penitenciar la ora stabilită este asimilată infracţiunii de evadare

„Menţionăm că neprezentarea din permisiunea ieşirii din penitenciar la ora stabilită este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul penal, cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani”, mai menționează oamenii legii.

Deţinutul are înălţimea de 1,89 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, faţă ovală, ten măsliniu, păr roşcat ondulat, tatuaje pe ambele braţe vizibile până în zona degetelor, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou gri, hanorac negru, jeans de culoare neagră cu rupturi în zona genunchiului şi pantofi sport negri.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ambulanţă care ducea pacienţi la Dializă, implicată în accident

Urmatoarea stire

Neînfăptuirea actului de justiţie cu privire la crimele petrecute în timpul Revoluţiei din 1989 rămâne un punct nevralgic al societăţii noastre

Stiri pe aceeasi tema