Aleksei “Terek” Nagin a fost ucis! Mercenarul rus era liderul temutei grupării paramilitare Wagner


Aleksei „Terek” Nagin a fost ucis! Potrivit mai multor surse ucrainene, mercenarul rus a fost eliminat pe 20 septembrie în zona Bakhmut. „Terek”, în vârstă de 41 de ani, s-a născut în satul Vertiachi din regiunea Volgograd și a participat la multe operațiuni militare de război în Cecenia, Georgia, Donbas, Siria şi Libia. El a primit trei distincții, medalii „Pentru curaj”, „Pentru apărarea Crimeei” și o stea de platină a grupării „Wagner”. De asemenea, i s-a acordat titlul de Erou al Federației Ruse.

Volodimir Zelenski: „Dacă vrei să trăieşti, fugi! Ucraina nu poate şi nu va suporta încercările Rusiei de a pune mâna pe orice parte a pământului nostru”

Evgheni Prigojin, omul de afaceri rus care a recunoscut, la începutul acestei săptămâni, că a fondat compania militară privată Wagner în 2014, a participat la funeraliile mercenarului. Potrivit ucrainenilor, mercenarul a fost co-autor al filmului „Solntsepek”, care a fost filmat împreună cu Evgheni Prigojin și, de asemenea, a lucrat la noul film „PMC – The Best in Hell”.

Lupte aprige pe străzile unui oraş important din Ucraina: „Numai trupurile ruşilor vor rămâne în urmă”

Rusia nu recunoaşte oficial existenţa grupării Wagner, deşi Evgheni Prigojin este supranumit „bucătarul lui Putin”, deoarece compania sa de catering, Concord, a oferit multă vreme servicii liderului de la Kremlin şi forţelor armate ruse.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Medic din Constanța despre Cluj: „Nu știu cum pot trăi oamenii într-un astfel de oraș”

Urmatoarea stire

Vladimir Putin a proclamat oficial anexarea a patru provincii ucrainene / VIDEO

Stiri pe aceeasi tema