Ajutorul SUA pentru Ucraina, în pericol din cauza influenței lui Trump asupra republicanilor. Imigrația, o temă centrală a atacurilor miliardarului asupra lui Joe BidenAjutorul SUA pentru Ucraina este în pericol, deoarece fostul președinte republican Donald Trump blochează un acord în Congres care ar lega finanțarea Kievului de controale mai stricte asupra imigrației, scrie Financial Times.

De săptămâni, negociatorii Senatului au încercat să încheie un acord bipartizan pentru a consolida securitatea la granița de sud cu Mexic, pe care republicanii l-au cerut în schimbul sprijinului pentru asistența de securitate pentru Ucraina.

Dar Trump, care vrea să facă din imigrație o temă centrală a atacurilor sale asupra președintelui american Joe Biden la alegerile din 2024, s-a opus acordului de compromis. După câștigarea primelor alegeri primare republicane influența lui Trump în partid a crescut, făcând mai greu pentru congresmani să ajungă la un compromis.

„Avem nevoie de o frontieră puternică, robustă și, în esență, „PERFECTĂ” și, dacă nu obținem asta, mai bine nu facem o înțelegere, chiar dacă aceasta…

Citeste continuarea pe ziare.com

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema