Ajutor de 750 de lei de la stat pentru această categorie de româniO categorie de români va primi un sprijin financiar în valoare de 750 de lei pentru a trece cu bine de această iarnă.

Este vorba despre familiile de români vulnerabili cu venituri mai mici de 2.000 de lei care vor putea folosi acest ajutor financiar de la stat sub forma unui card de energie pentru montarea repartitoarelor de căldură.

Mai exact, din 15 aprilie 2024, conform Legii 428/2023, românii eligibili vor beneficia de un sprijin financiar în valoare de 750 de lei pentru a compensa cheltuielile legate de achiziționarea și instalarea de repartitoare în locuințe

Cardurile de energie vor fi distribuite de Poșta Română, iar plățile se pot efectua  până la data de 31 decembrie 2024, atât online, cât și prin mandat poștal sau printr-un agent poștal.

Practic, banii pot fi folosiți pentru acoperirea costurilor energetice, ci și la compensarea cheltuielilor aferente achiziției și montării sistemelor de repartizare a costurilor cu energia…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema