Ai cont la ING Bank sau la această bancă? Anunț pentru toți clienții. Ce se întâmplă cu salariile încasate pe cardDacă ești client ING Bank ar fi bine să știi ce se întâmplă dacă alegi să încasezi salariul la această bancă. Reprezentanții instituției au emis o informare de ultimă oră.

Fie că încasezi salariul la Raiffeisen Bank, BCR, ori BRD, poate ar fi bine să iei în calcul și oferta celor de la ING Bank care se arată a fi una extrem de atractivă.

Cei de la ING Bank oferă zero comisioane la încasări și plăți prin Home Bank celor care încasează salariul la ei. De asemenea, aceeași clienți beneficiază și de zero comisioane la retragerile de la orice bancomat și un curs valutar extrem de avantajos, la orice oră.

Mai mult de atât, cei de la ING Bank mai oferă și posibilitatea de a plăti contactless, cu ajutorul telefonului, sau cu a ceasului inteligent, așa că nu va mai fi nevoie să ai mereu cardul după tine.

Ce opțiuni oferă cei de la ING Bank

Cât despre aplicația Home Bank, aceasta este extrem de ușor de utilizat și are nenumărate opțiuni. Aici, clienții ING Bank pot vedea tot ce se întâmplă cu banii lor, pot să facă credite de nevoie personale, își pot urmări ratele, dar și rapoartele în timp real.

Prin intermediul aplicației Home Bank se poate încărca și o cartelă telefonică și de asemenea, se pot face transferuri dar și plăți într-un mod cât se poate de rapid. Astfel, dacă vrei să îți muți salariul la ING Bank, trebuie să știi că procedura este foarte simplă.

”Dacă vrei să vii la ING, dar nu vrei să dai socoteală nimănui, folosești opțiunea „Portează-ți banii” direct din Home’Bank. Nu mai trebuie să-i ceri voie șefului, cuiva de la financiar sau HR ca să primești salariul la ING. Așa scapi și de bătaia de cap, și de comisioane”, se arată în oferta celor de la ING Bank.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema