Ahsoka, sezonul 2 al lui Loki și Secret Invasion sunt toate parte din teaser-ul Disney Plus pentru 2023


Abonații Disney Plus au probabil încă un catalog de emisiuni și filme din 2022 de vizionat. Acestea fiind spuse, streamer-ul se pregătește deja pentru a începe în noul an cu o mulțime de seriale care revin precum The Mandalorian și Loki și câteva noi precum Ahsoka și Secret Invasion.

Deși nu dezvăluie prea multe despre niciuna dintre noile serii care va debuta anul viitor, noul trailer de teaser al Disney Plus pentru toate emisiunile viitoare clarifică faptul că Casa șoarecilor își ține armele în 2023, oferind chiar și mai multe tarife live-action Marvel și Star Wars. Din Djarin și Grogu de la Pedro Pascal se întorc amândoi (evident) pentru cea de-a treia ediție a lui Mandalorian, care urmează să pună în evidență revenirea lui Bo-Katan Kryze a lui Katee Sackhoff, iar noul mulinet sfârâit prezintă o nouă privire asupra Rosario Dawson în rolul fostului ucenic Jedi omonim al lui Ahsoka. .

Nu poți să-ți dai seama cine este un Skrull și cine nu din scurtele fragmente ale Invaziei Secrete a Studiourilor Marvel văzute în teaser. Dar este evident că ceva are Nick Fury de la Samuel L. Jackson a subliniat mult în același mod în care Mobius de la Owen Wilson și Laufeyson de la Tom Hiddleston par epuizați de orice nebunie va juca în cel de-al doilea sezon al lui Loki. Oricât de scurt este, este surprinzător cât de interesant teaser-ul face să arate filmele Disney de la Disney Born Chinese și Pixar’s Win or Lose, în timp ce, de asemenea, aruncă o privire din Dug Days: Carl’s Date, Peter Pan & Wendy și The Bad Batch sezonul 2.

Desigur, teaserul nu clarifică când majoritatea acestor lucruri noi sunt programate să ajungă la Disney Plus în 2023, dar așteptarea nu va fi lungă, deoarece cel de-al doilea sezon al lui The Bad Batch începe pe 4 ianuarie, cu cel de-al treilea sezon al lui The Mandalorian. urmand la 1 martie.

Articolul Ahsoka, sezonul 2 al lui Loki și Secret Invasion sunt toate parte din teaser-ul Disney Plus pentru 2023 apare prima dată în NewIT.

Citeste continuarea pe newit.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

‘Datorită medicului, eu trăiesc acum!’ Cum a fost salvată viața unei paciente, în ultima clipă

Urmatoarea stire

Messi a dormit cu cupa mondială în braţe

Stiri pe aceeasi tema