[ditty id=108033]

Adrien Brody, starul din „Pianistul”, la braț cu mama sa, faimoasa fotografă Sylvia Plachy, pe străzile din Studio City
Articol publicat 12 ianuarie 2023

Adrien Brody și faimoasa fotografă Sylvia Plachy au impresionat cu apariția lor în public, miercuri, în California. Mama și fiul și-au petrecut după-amiaza împreună în Studio City.

Actorul în vârstă de 49 de ani și Sylvia (79 de ani) au mers la prânz la restaurant, apoi s-au plimbat la braț prin celebrul cartier.

Starul din „Detachment” a purtat o ținută casual sport gri deschis, în timp ce mama lui s-a îmbrăcat în negru. 

Sylvia s-a născut în Ungaria, apoi familia sa a emigrat în New York City. 

2023, un an plin pentru Adrien Body

Brody se pregătește de lansarea serialului „Poker Face”, în care joacă alături de Natasha Lyonne. Producția, o creație Rian Johnson (Glass Onion, Knives Out), va debuta la sfârșitul acestei luni pe Peacock.

Evenimentul vine după un 2022 încărcat pentru Adrien. A interpretat rolul Pat Riley în serialul de succes Winning Time și a apărut în filmele See How They Run și Blonde.

2023 se anunță la fel de ocupat. Brody va face parte din distribuția noului lungmetraj al lui Wes Anderson, Asteroid City, care va avea premiera pe 23 iunie. Manodrome și El Tonto, ambele finalizate, urmează să primească o dată de lansare.

Brody deține în continuare recordul de cel mai tânăr câștigător al Oscarului pentru cel mai bun actor (la vârsta de 29 de ani) pentru interpretarea sa fabuloasă din „The Pianist”.

Vezi și:

Fosta soție a lui Harvey Weinstein, sărut cu Adrien Brody pe covorul roșu de la Cannes

 

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

SURSE Toate liceele vor putea organiza admitere la clasa a IX-a, acolo unde există concurență, potrivit proiectului legii educației / Evaluarea Națională ar urma să fie susținută înaintea admiterii, de toți elevii

Urmatoarea stire

ANPC a descoperit diferenţe în compoziţia sucurilor Fanta vândute în diverse state europene

Stiri pe aceeasi tema