Adriana Bahmuțeanu, atac dur la adresa Anei Morodan. Ce a putut să spună jurnalista, după ce blondina a fost prinsă băută și drogată la volanAdriana Bahmuțeanu a spus întotdeauna lucrurilor pe nume, iar declarațiile sale au avut de cele mai multe ori un impact puternic asupra celor care o urmăresc. Nici de această dată, jurnalista nu a rămas indiferentă în ceea ce privește evenimentele în care a fost implicată Ana Morodan. Fosta prezentatoare TV a criticat-o dur pe celebra influenceriță, despre care spune că nu are ce să caute în spațiul public.

Ana Morodan a fost prinsă de oamenii legii fără permis, conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Comportamentul blondinei a provocat un val de reacțiii în mediul online, iar printre cei care au discutat pe tema acestui subiect s-a numărat și Adriana Bahmuțeanu.

NU RATA: ANA MORODAN, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE ȘI-A PETRECUT NOAPTEA ÎN AREST: „AM LUAT PASTILE DE SOMN”

În mediul online, celebra influenceriță a transmis un mesaj în care a apelat la bunătatea celor care o urmăresc, explicând faptul că în aceste momente are nevoie de susținere, nu de critici și reproșuri. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu a ținut să își expună părerea public despre faptele comise de Ana Morodan. De criticile brunetei nu a scăpat nici Lucian Măndruță, cel care ar fi ajutat-o pe blondină să devină cunoscută.

„Influencera Ana Morodan, Contesa Digitală a ajuns în arestul poliției după ce a sfidat legea și a condus în mod repetat și fără permis, beată mangă și trasă pe nas!
Sper să ajungă cât mai repede și la lada de gunoi a istoriei, împreună cu mentorul ei, cel care a făcut-o celebră, fraierul de Lucian Mândruță!!!

Pentru că astfel de persoane bizare, așa zișii tineri frumoși liberi, nu au ce să caute în spațiul public și să devină idoli pentru generații întregi!!!”a mărturisit Adriana Bahmuțeanu pe contul ei oficial de socializare.

Adriana Bahmuțeanu: Persoana asta a ajuns peste noapte o persoană cunoscută”

În continuare, Adriana Bahmuțeanu a declarat că cele mai multe modele din spațiul public nu sunt demne de urmat.

„Cineva a transformat-o într-o adevărată icoană pentru generațiile tinere. Mă întreb dacă Ana Morodan își va cere scuze public atunci când va ieși din arestul poliției. Mă tem că nu! Pentru că o astfel de persoană, de regulă, crede că i se cuvine totul pe această lume și este deasupra legii. Asta este beția celebrității. Persoana asta a ajuns peste noapte o persoană cunoscută.”a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

S-a votat rotativa la Primăria Capitalei! Cine-i poate ține locul lui Nicușor Dan

Urmatoarea stire

Uraganele din SUA nu se vor mai numi Ian sau Fiona din cauza pagubelor pe care le-au produs în trecut

Stiri pe aceeasi tema

„Măcar până la doi ani..”

Roxana Vancea (32 de ani) a cunoscut într-un final fericirea și liniștea sufletească la brațul soțului său, Dragoș…