Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit în propria locuință


Adriana Bahmuțeanu a avut parte de un incident casnic, care a speriat-o foarte tare. Din această cauză, vedeta TV a ajuns la spital.

adriana bahmuteanu

Galerie

Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit în propria locuință
| Antena 1

Nu a fost singură la necaz, ci soțul ei, George Restivan, și copiii ei îi sunt alături brunetei. Iată cum se simte acum!

Citește și: Afacerea neașteptată pe care Adriana Bahmuțeanu și-o deschide. Și-a terminat studiile în domeniu și urmează să profeseze

Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit în propria locuință

Fosta soție a lui Silviu Prigoană s-a accidentat la mână, după ce a spart un pahar. Din nefericire pentru brunetă, i-a curs mult sânge, iar acest lucru a speriat-o foarte tare încât a ajuns, de urgență, la spital. Medicii i-au cusut rana, apoi i-au pus mâna în ghips pentru o perioadă de 14 zile.

„Am avut un accident casnic. M-am tăiat într-un pahar, am ajuns la spital. M-a cusut medicul și, ca să nu mișc mâna, să nu care cumva să mișc firele, să rămân cu semne urâte, mi-a pus mâna în ghips pentru 14 zile. Dar sperietura a fost foarte mare, pentru că mi-a curs foarte mult sânge”, a povestit, recent, Adriana Bahmuțeanu pentru Viva!.

După căsătoria cu George Restivan, nu a plecat în luna de miere, ci cu toată familia la afacerist acasă, mai exact în America. Astfel, din întregul tablou nu au lipsit cei doi adolescenți ai brunetei din fosta sa căsnicie cu Silviu Prigoană, dar și fiul actualului ei soț.

„Nu, nu este lună de miere. O să facem și asta, mai încolo, dar nu acum. Nu m-am gândit la o destinație. Deocamdată, e bine aici. Sunt acasă la barbată-miu. Nu am mai fost la el, nici eu, nici copiii. Și așa m-am rupt foarte greu, că aveam treabă, și am zis, totuși, să venim pentru copii. Că ei tot au zis: ‘Hai, mami, în America, hai, mami…’.

Suntem cu copiii, nu este nicio lună de miere. Stăm cu copiii, avem activități de copii, nu de adulți. O să mergem și la Las Vegas cu copiii, care, de fapt, sunt adolescenți. Au depășit etapa cu Disneyland, vor la un parc de aventură. Au cu totul alte preocupări la vârsta lor. Am venit mai mult pentru ei, că au vrut neapărat să venim în America și au vrut neapărat aici, în California”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, pentru Viva.ro.

Citește și: Ce a pățit Adriana Bahmuțeanu înainte de căsătorie: „Era să nu ne mai ducem…” Mărturisiri după marele eveniment

Fosta prezentatoare TV și americanul George Restivan au devenit, oficial, soț și soție în fața lui Dumnezeu. Cei doi s-au căsătorit religios în primăvara acestui an, în Mănăstirea Bănceni, din Cernăuți, Ucraina.

Ambii au ales să poarte, în ziua cea mare, costume tradiționale. Decizia de a se cununa într-un locaș din Ucraina, care este pe cale să se închidă, i-a bucurat pe cei doi miri, care sunt mai…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema