Adio Kate Middleton! Prințul William s-a îndrăgostit de o altă femeie celebră. Presa britanică a făcut publice fotografii cu ea


Kate Middleton și prințul William păreau că formează cuplul perfect, însă iată că au apărut probleme mari în Paradis. Și nu de acum! Doar că lucrurile s-au agravat. Presa britanică vorbește tot mai mult despre amanta fiului cel mare al regelui Charles.

Este vorba despre Rose Hanbury, cu care prințul William și-ar fi petrecut inclusiv Ziua Îndrăgostiților. Ea a fost bună prietenă cu Kate Middleton în trecut, dar conform jurnaliștilor din Marea Britanie, relația s-a rupt în momentul în care au apărut zvonurile de amantlâc.

Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William

Rose Hanbury are 35 de ani și a lucrat în trecut ca fotomodel la aceeași agenție cu Kate Moss. Tânăra este căsătorită încă din anul 2009 cu Marchizul de Cholmondeley, un bărbat cu 23 de ani mai în vârstă decât ea, iar cei doi au trei copii împreună.

Deși Kate Middleton i-a interzis acesteia să mai participe la vreun eveniment regal pentru a nu mai lua contact cu prințul William, ea a fost văzută la înmormântarea Reginei Elisabeta.

Printul William si Rose Hanbury

„Este bine cunoscut faptul că cele două femei s-au certat groaznic. William a vrut să joace rolul de pacificator, astfel încât cele două cupluri să poată rămâne prietene, având în vedere că trăiesc atât de aproape unul de celălalt și au mulți prieteni comuni. Dar Kate a spus clar că nu vrea să-i mai vadă”, scrie presa din Marea Britanie.

Jurnaliștii mai susțin și că prințul William ar fi îndrăgostit puternic de Rose Hanbury și că relația cu Kate este doar una de fațadă. Practic acesta repetă povestea tatălui său.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Donald Trump, invitat să depună mărturie în faţa unui mare juriu la New York, într-o anchetă despre cumpărarea tăcerii unei actrițe de filme pentru adulți – presa americană

Urmatoarea stire

“Situația e departe de a se fi terminat. Treburile acestea sunt așa infantile”. Cine e bărbatul care îi alintă suferinţele

Stiri pe aceeasi tema