Adio Cuza! Cine i-a luat locul la Te cunosc de undeva? A primit și un super bonus. Ce se întâmplă și cu prietenul său, Emi


Cuza și Emi formează una dintre cele mai iubite echipe de la Te cunosc de undeva. Lipiciul pe care cei doi îl au la public le-a și adus trofeul sezonul trecut, unde au impresionat de mai multe ori. Din păcate, presiunea și-a spus cuvântul de această dată și băieții nu mai reușesc performanțele din trecut.

O problemă o reprezintă și fețele noi care au venit în show, cei mai mari rivali ai lor fiind Emilian și WRS. Din păcate, la ultima gală și aceștia au fost criticați puternic de juriu, după ce în primele două ediții reușiseră o dată să câștige și a doua oară să se claseze pe locul 3.

Cuza și Emi au reușit doar un loc 2 în cea de-a doua gală, dar în prima și aceasta ultima au prins doar ultimele poziții, fiind puncați foarte slab. Nici publicul nu mai pare așa de receptiv și o parte din fanele lui Cuza au început să-și îndrepte atenția spre Emilian, care l-ar putea înlocui în viitor în proiecte similare.

Surpriză mare la ultima gală Te cunosc de undeva

Emi este destul de tăcut. Deși are o voce foarte bună, cel care aduce echipa în prim plan este Cuza, așa că fără prietenul lui, el nu iese în evidență deloc.

Ultima gală s-a lăsat cu o mare surpriză, însă. Actorul Cristi Iacob și-a folosit dreptul de jurat de a acorda cele 100 de puncte. Și le-a acordat Ronei și lui Johny Romano. Astfel cei doi au câștigat gala, devansându-le pe Sore și Ema, care au coborât astfel pe locul 2.

Jo și Liviu Teodorescu au completat podiumul și s-au clasat pe locul 3, deși mulți i-ar fi văzut câștigători pe ei datorită prestației muzicale foarte solide. Connect-R și Shift au fost pe 4, reușind să emoționeze mulți români cu modul în care l-au imitat pe regertatul artist Liviu Vasilică, un nume mare în muzica populară.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Fugarul Ilan Șor a scos mii de oameni în stradă la Chișinău. Protestatarii au încercat să forțeze intrarea în palatul prezidențial VIDEO

Urmatoarea stire

Casa de suflet a Valentinei Fatu

Stiri pe aceeasi tema