Adio Cătălin Cazacu! Ramona Olaru s-a împăcat cu fostul iubit, Cuza? Asistenta de la Neața a recunoscut totul


Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Vedeta de la Antena 1 chiar s-a logodit cu iubitul ei și nu a ratat ocazia de a le arăta celor din mediul online ce inel frumos a primit.

Totuși, există voci care sunt de părere că cei doi nu vor ajunge în fața altarului, mai ales după  ultima relație pe care a avut-o înainte să formeze un cuplu cu Cătălin Cazacu. Asistenta de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost într-o relație și cu Cuza, cel care acum participă la emisiunea „Te cunosc de undeva”, tot la Antena 1.

După despărțirea lor, s-a tot spus că aceștia se vor împăca, mai ales că și Cuza a cerut-o în căsătorie înainte ca ruptura să se producă.

Recent, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, magicianul Radu Tudor a reușit să o enerveze pe Ramona Olaru. Acesta a spus că asistenta TV și fostul ei iubit formau un cuplu frumos, moment în care aceasta l-a lovit pe invitat cu chitara. La momentul respectiv, Cuza era și el în platou.

„Ramona, vreau să te întreb dacă tu ai făcut vreodată amestecătură pe dragoste? Ți-am tăiat tot cheful cu ăla, nu?”, a zis Robert Tudor.

Se desparte Ramona Olaru de Cătălin Cazacu?

Despre cei doi au tot existat zvonuri că nu s-ar mai înțelege și că ar urma să se despartă, însă sportivul a venit cu o reacție dură cu privire la cei cărora le place să vină cu diferite astfel de informații.

”Zice lumea ce o vrea, eu tot pe a mea o țin. Ce să spun? Am avut la un moment dat o perioadă în care mai culcam urechea la ce spune lumea. Acum mă doare acolo în cuvântul ăla care începe cu C și se termină cu UR.

Poate să zică ce o vrea, eu tot o iubesc pe Ramona. În rest, știi cum e vorba aia: lumea spune, noi te credem, dar nici tu să nu mai faci’’, a mărturisit Cătălin Cazacupentru Ego.ro.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Creatură misterioasă observată într-un lac din Florida. Vietatea avea peste 3 metri și “mârâia”

Urmatoarea stire

Fii stapanul propriilor conturi de publicitate si profile de companie

Stiri pe aceeasi tema