Actrița Amy Schumer spune că fața ei este „mai umflată decât în mod normal” din cauza endometriozei. Explicațiile specialiștilorActrița, scenaristă, producătoarea și regizoarea americană Amy Schumer a răspuns comentariilor referitoare la aspectul ei „mai umflat”. Potrivit vedetei, fața sa umflată are legătură cu lupta ei continuă cu endometrioza, potrivit Yahoo Life.

Amy Schumer. FOTO Profimedia

Într-o postare pe Instagram în care și-a promovat serialul de pe platforma video Hulu, vedeta a mulțumit în glumă tuturor pentru opiniile legate de aspectul său, înainte de a preciza că fața ei este „mai umflată decât în mod normal în acest moment”.

„Am endometrioză, o boală autoimună despre care fiecare femeie ar trebui să citească. Sunt unele lucruri medicale și hormonale care se întâmplă în lumea mea acum, dar sunt bine”, a scris ea alături de un poster pentru noul sezon al serialului Life & Beth.

Actrița a adăugat că femeile nu au nevoie de „nicio scuză pentru aspectul ei fizic” și a pledat pentru „iubirea de sine și acceptarea în…

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema