[ditty id=108033]

Activitatea aeroportului din Suceava, afectată din cauza ceţii pentru a cincea zi la rând

Mai multe curse aeriene au fost anulate sâmbătă pe aeroportul din Suceava, din cauza ceţii dense, fiind pentru a cincea zi consecutiv când zborurile sunt afectate din cauza vizibilităţii scăzute.

Potrivit conducerii aeroportului Suceava, în cursul zilei de sâmbătă a fost anulat zborul Tarom Suceava-Otopeni, pasagerii fiind transportaţi la Iaşi cu autocarele, unde au fost îmbarcaţi într-o altă aeronavă către Capitală.

De asemenea au fost anulate cursele WizzAir Veneţia (Treviso) – Suceava, Suceava – Paris (Beauvais) şi Suceava – Eindhoven.

Zborul Ryanair de la Roma (Ciampino) către Suceava a fost rerutat spre Bucureşti (Otopeni).

Pentru cursele Wizz Air anulate pasagerii au fost reprogramaţi pe alte zboruri şi li s-a oferit cazare.

„Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparţine strict companiei aeriene. De altfel, compania se ocupă de toate formalităţile legate de transport şi acomodare ale pasagerilor afectaţi de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor”, au precizat sâmbătă reprezentanţii Aeroportului Suceava.

Este pentru a cincea zi la rând când ceaţa densă afectează activitatea aeroportului Suceava.
Directorul aeroportului sucevean, Ioan Măruţa, a declarat că îi înţelege pe pasageri, dar că „siguranţa este mai presus de toate”.

Citeste continuarea pe mainnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

România să fie admisă în GOWA

Urmatoarea stire

Dieta cu care a slăbit spectaculos Micutzu. Alimentul de care nu s-a atins 8 luni: „Seara rupeam!”

Stiri pe aceeasi tema