„Acțiunile imprudente ale lui Gwyneth Paltrow au provocat accidentul de pe pârtia de schi”


  • Sanderson, în vârstă de 76 de ani, solicită despăgubiri de 300.000 de dolari.
  • Incidentul a avut loc în februarie 2016 pe pârtia pentru începători din stațiunea Deer Valley.
  • Buhler a spus că Paltrow s-a izbit de Sanderson și apoi a plecat rapid la schi.

Gwyneth Paltrow a fost „distrasă” când s-a izbit de un oftalmolog pensionat pe o pârtie de schi, provocând leziuni cerebrale și rupându-i coastele, susțin avocații.

Un avocat al lui Terry Sanderson a declarat juriului din Utah că acțiunile „imprudente” ale actriței de la Hollywood au provocat coliziunea pe o pantă în 2016. Paltrow a dat în judecată. Avocatul ei a spus că accidentul a fost din vina lui Sanderson.

Sanderson, în vârstă de 76 de ani, solicită despăgubiri de 300.000 de dolari. El a renunțat la o cerere anterioară de 3,1 milioane de dolari.

Actrița s-a așezat impasibil în instanță în timpul declarațiilor de deschidere din prima zi a procesului într-un tribunal din Park City, marți. Incidentul a avut loc în februarie 2016 pe pârtia pentru începători din stațiunea Deer Valley, unde Paltrow schia cu familia.

Ea și copiii ei sunt așteptați să depună mărturie. „Schiorii distrași provoacă accidente”, a spus avocatul lui Sanderson, Lawrence Buhler. „Știa că schiatul așa, schiatul orbește pe un munte în timp ce se uita în sus și în lateral, știa că, continuând să schieze așa se va izbi de cineva”.

Buhler a spus că Paltrow s-a izbit de Sanderson și apoi a plecat rapid la schi, lăsându-l inconștient fără să ceară ajutor sau să verifice pentru a se asigura că este bine. „Înainte de acest accident, Terry era o persoană fermecătoare și plină de spirite,” a spus avocatul lui Sanderson.

„Trăia o viață plină, călătorește prin lume, făcea tot posibilul pentru a se bucura de viața lui și a-și păzi sănătatea. Dar după accident nu mai este fermecător”.

Steve Owens, avocatul lui Paltrow, a respins afirmațiile lui Sanderson. El a spus juriului că clientul său tocmai începuse să coboare pârtia când o pereche de schiuri a apărut brusc între picioarele ei și un bărbat s-a izbit de spatele ei.

Citește și

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Somnul ne face mai fericiți. Calitatea somnului contează mai mult decât durata

Urmatoarea stire

Droguri în licee din Bacău, în rețeaua de traficanți sunt implicați și elevi. Polițiștii au găsit droguri în congelator și în borcane

Stiri pe aceeasi tema