Acțiunea „Blocada”, la Constanța


Acțiunea ”Blocada” s-a derulat în municipiul Constanța și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, scopul acesteia fiind asigurarea siguranței constănțenilor și a turiștilor aflați în vacanță, dar și creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

La acțiune au participiat polițiști de la Direcția Rutieră și Direcția Ordine Publică din Poliția Română, Serviciului Rutier și Serviciul Ordine Publică din cadrul Inspcectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române.

Astfel, au fost legitimate peste 300 de persoane și au fost verificate aproximativ 200 de vehicule, conducătorii auto fiind testați cu aparatele etilotest și drugtest.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care 3 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și 1 pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema