Act de vandalism la o cramă din Spania. Un bărbat a vărsat vin în valoare de 2,5 milioane de euroUn intrus mascat a vărsat în mod deliberat circa 60.000 de litri de vin de calitate superioară, cu o valoare estimată la 2,5 milioane de euro, într-o cramă din Spania, informează DPA şi AFP.

Presupusul act de sabotaj a avut loc duminică în Castrillo de Duero, la aproximativ 150 de kilometri nord de Madrid, au relatat luni agenţia de presă Europa Press şi alte mass-media spaniole, citându-l pe Jose Moro, preşedintele companiei de vinificaţie afectate, Bodegas Cepa 21, relatează Agerpres. 

În jurul orei 3:30 dimineaţa (02:30 GMT), o persoană mascată a intrat în camera de depozitare a cramei şi în mai puţin de un minut a deschis robinetele a cinci rezervoare de oţel care conţineau vin de la mărcile premium Malabrigo şi Horcajo, a declarat Moro.

Potrivit lui Moro, imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că intrusul părea familiar cu interiorul cramei, aflată în prestigioasa regiune viticolă Ribera del Duero. Nimic nu a fost luat în…

Citeste continuarea pe www.digifm.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema