Acesta este orașul din România unde un apartament de 2 camere are chiria de 2.300 euro/lună


Prețurile de pe piața imobiliară fluctuează în ultima perioadă, fiind înregistate și creșteri artificiale. Totuși, există și orașe în care prețurile la locuințe sunt mai mici și sunt gata să primească noi proprietari sau localități unde ai nevoie de cinci salarii mari să plătești chiria pe… o lună.

Dacă până acum CANCAN v-a arătat apartamente de închiat sau chiar de cumpărat la prețuri de mașină  la mâna a doua, iată că pe un site de specialitate se poate găsi un apartament de închiariat pentru care ai nevoie să scoți bani frumoși din buzunar.

”Aviatorilor, apartament în imobil boutique cu termen de livrare Iulie 2021. Arhitectura Și finisajele sunt moderne, dispune de încalzire în pardosealî, aer conditionat centralizat, parchet triplu stratificat. Se închiriează cu bucataria mobiată și utilată și dressing-uri montate”, se arată în anunțul postat pe site-ul de specialitate.

Așadar, pentru închirierea acestui apartament carer se află în zona de nord a Capitalei se cere nu mai puțin de 2300 de euro pe lună!

Apartament de 3 camere dat spre închiriere cu 6500 de euro

Nu este prima oară când pe un apartament se cer sume exorbitante. În urmă cu ceva vreme, un apartament de trei camere se închiria cu 6500 de euro pe lună.

Locuința are o suprafață construită de 276 de metri pătrați, dintre care suprafața utilă reprezentând 230 de metri pătrați. Apartamentul decomandat are trei camere și trei băi, o bucătărie, balcoane și este situat la etajul 2/6. Imobilul este nou, construit în anul 2009.

De asemenea, apartamentul are centrală proprie, este ultrafinisat, are curent electric, apă, gaz, cablu TV, fibră optică și canalizare. Blocul dispune și de lift.

Se află în apropiere de Metroul Aurel Vlaicu. Accesul spre centru se face ușor, iar în zonă există spații comerciale, financiare și educaționale.

Sursa foto: Storia.ro

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Loteria Română suplimentează cu 175.000 de lei premiile pentru tragerile speciale ale verii

Urmatoarea stire

„Am făcut niște greșeli penibile”

Stiri pe aceeasi tema