Accident cu ATV-ul în Munții Orăștiei. Paramedii au intervenit pentru salvarea unei femei


O femeie a avut un accident cu ATV-ul în Munții Orăștiei, Hunedoara. Salvatorii au fost nevoiți să urce pe jos, terenul fiind greu de parcurs.


In articol:


Femeia în vâstă de 30 de ani s-a răsturnat cu ATV-ul, iar în urma accidentului a fost transportată la spital cu piciorul rupt.

O femeie s-a răsturnat cu ATV-ul în Munții Orăștiei

Pentru salvarea femeii au intervenit paramedicii Detaşamentului de Pompieri Orăştie, alături de Salvamont Hunedoara.

Citeste si: Un record negativ de intervenții a fost înregistrat pe munte: “Foarte, foarte multe accidente s-au datorat echipamentului necorespunzător.”

Intervenția a fost una dificilă din cauza traseului greu de parcurs, astfel că un paramedic s-a deplasat pe jos, până la femeie pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Femeia s-a ales cu un picior rupt 

”Evenimentul produs în această seară a avut loc într-o zonă montană, împădurită, greu accesibilă, pe raza localităţii Costeşti, la 2 km distanţă faţă de drumul de acces, ceea ce a făcut imposibilă deplasarea ambulanţei SMURD până
la victimă. Astfel, doar la lumina lanternei, unul dintre paramedici, având asupra geanta de prim ajutor şi geanta cu atele vacuum, a fost nevoit să urce pe un teren accidentat, aproximativ 1 km, până la locul unde se afla tânara. Imediat după ce a reperat  victima, salvatorul i-a acordat îngrijiri medicale, iar după sosirea echipajului Salvamont, femeia a fost imobilizată şi transportată cu ajutorul tărgii, până la ambulanţa SMURD”, a arătat sursa citată.

Citeste si: Un bărbat din Vâlcea a fost la un pas de o tragedie: a suferit o hemoragie masivă în timp ce își împodobea poarta pentru nuntă

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean din Deva.

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au Luna nouă în semnul lor zodiacal, Fecioarele fac ce nu au făcut niciodată

Urmatoarea stire

Comunicat de presa Colegiul Silvic ,,Theodor Pietraru” Branesti

Stiri pe aceeasi tema