A1.ro, lider absolut în categoria Divertisment cu 5.036.050 vizitatori unici în luna decembrie. Aplicația Antena 1, lider national


Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 268.444 vizitatori unici, ocupând primul loc în topul celor mai vizitate aplicații din România.

A1.ro, platforma de video entertainment care le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate, este lider incontestabil în categoria Divertisment, potrivit SATI (Studiului de Audiență și Trafic Internet).

Aplicația Antena 1, lider national cu 268.444 vizitatori unici. A1.ro, lider absolut în categoria Divertisment

A1.ro și aplicația Antena 1 permit pasionaților de entertainment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor favorite. De asemenea, telespectatorii fideli ai show-urilor au ocazia să-și susțină favoriții și să îi păstreze în competiții până în fazele finale ale acestora – așa cum s-a întâmplat în luna decembrie în cazul reality show-ului matrimonial Mireasa.

În categoriile video dedicate fiecărui show, publicul găsește cele mai tari momente din producțiile care au cucerit audiențele TV. Ultimele noutăti și exclusivităti despre vedetele și show-urile favorite sunt disponibile în comunitatea online a postului, atât pe site-ul a1.ro, cât și în aplicația Antena 1.

Aplicația Antena 1 este disponibilă în Google Play și App store.

Răspunsul lui Petre Daea după ce a fost acuzat că face balet în lanul de porumb. Ce replică în stilul caracteristic a da…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Aproape 150 de persoane și-au petrecut Revelion în urgența Spitalului Județean Constanța. 12 nașteri pe 1 ianuarie

Urmatoarea stire

Supa de roșii sau borșul de sfeclă

Stiri pe aceeasi tema