A murit un nume mare al actoriei românești, care a jucat în ”Mihai Viteazul”, ”Trandafirul Galben” sau ”Frații Jderi”Luni, 27 Februarie 2023, ora 06:37

18976 citiri

Valeria Doina Marian, așa cum se numea înainte de căsătoria cu Virgil Ogășanu, a murit duminică, 26 februarie, la vârsta de 76 de ani, în vila familiei de la munte.

Valeria s-a născut pe 23 septembrie 1946, la București, și în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Apropiații spun că aceasta era foarte slabită, mai ales după ce a avut si Covid-19 și a stat două săptămâni în spital. După ce a fost externată din spital, starea ei s-a înrăutățit din ce în ce mai mult.

Artistă cu o carieră impresionantă, anul acesta, Valeria Ogășanu urma să sărbătorească 47 de ani de la căsătoria cu maestrul Virgil Ogășanu și jumătate de secol de când s-a cunoscut cu respectabilul și longevivul actor (82 de ani).

Vestea dispariției marii actrițe ce a jucat în pelicule emblematice precum ”Mihai Viteazul”, ”Brigada Diverse intră în acțiune”, ”Trandafirul Galben” ori Frații Jderi” a dat-o fiul acesteia, muzicianul Mihai Ogășanu. Acesta este un cunoscut compozitor, autor al unor hituri precum “Extravaganzza”, “Zig-zagga” sau “Le, le, interpretate de Loredana Groza.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema