[ditty id=108033]

A murit Lisa Marie Presley; fiica lui Elvis Presley avea 54 de ani

Joi, 12 ianuarie, Lisa Marie a fost transportat─â de urgen╚Ť─â la un spital local dup─â ce a suferit un stop cardiac ├«n casa ei din Calabasas. ├Änainte de a fi transportat─â de paramedici, ace╚Ötia au efectuat manevre de resuscitare ╚Öi i-au administrat epinefrin─â pentru a ajuta la rec├ó╚Ötigarea pulsului. Potrivit publica╚Ťiilor americane, fostul ei so╚Ť, Danny Keough, locuia cu Presley ╚Öi a ├«ncercat s─â o resusciteze ├«nainte de sosirea ambulan╚Ťei.

“Cu durere ├«n suflet ├«mp─ârt─â╚Öesc vestea devastatoare c─â frumoasa mea fiic─â Lisa Marie ne-a p─âr─âsit. A fost cea mai pasionat─â, puternic─â ╚Öi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodat─â”, a declarat Priscilla Presley ├«ntr-un comunicat.

Lisa Marie ╚Öi Priscilla Presley au participat la Globurile de Aur pe 10 ianuarie pentru a-l vedea pe Austin Butler c├ó╚Ötig├ónd trofeul pentru rolul din “Elvis”. ├Änainte de decernarea premiilor, cele dou─â au fost prezente la o petrecere unde a fost onorat Elvis Presley, cu ocazia ├«mplinirii a 88 de ani de la na╚Öterea sa.

“Sunt at├ót de cople╚Öit─â de acest film, de efectul pe care l-a avut ╚Öi de ceea ce a f─âcut Austin. Sunt at├ót de m├óndr─â. ╚śtiu c─â ╚Öi tat─âl meu ar fi foarte m├óndru”, declara Lisa Marie la eveniment.

Născută pe 1 februarie 1968, Lisa Marie a fost singurul copil al lui Elvis și Priscillei Presley. Ea a moștenit proprietatea Graceland, după moartea tatălui, bunicului și străbunicii ei. Apoi, când a împlinit 25 de ani, a moștenit întreaga avere a lui Elvis Presley. A vândut 85% din avere, care avea o valoare estimată la 100 de milioane de dolari, dar a păstrat Graceland.

Lisa Marie Presley a lansat primul album muzical, “To Whom It May Concern”, ├«n 2003. Discul a fost certificat cu aur ╚Öi s-a v├óndut ├«n peste 500.000 de copii. ├Än 2005, a lansat cel de-al doilea album, “Now What”. Ambele albume, lansate de Capitol Records, au debutat ├«n top 10 Billboard 200.

Al treilea material discografic – “Storm & Grace” – a lansat ├«n 2012 de Republic Records. Pentru a promova albumul, Lisa Marie Presley a interpretat single-ul principal, “You AinÔÇÖt Seen NothinÔÇÖ YetÔÇŁ, la legendarele studiouri Sun din Memphis.

├Än ceea ce prive╚Öte via╚Ťa personal─â, Lisa Marie a fost c─âs─âtorit─â de patru ori: cu muzicianul Danny Keough, cu Michael Jackson, cu actorul Nicolas Cage ╚Öi cu produc─âtorul Michael Lookwood. Lisa Marie a avut patru copii: Benjamin Keough, Riley Keough ╚Öi gemenele Finley ╚Öi Harper. ├Än 2020, Benjamin se stingea din via╚Ť─â ├«n urma unei sinucideri.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Adrian C├óciu nimice╚Öte OMV: Anun╚Ťul lor privind exceptarea de la tax─â e pentru burs─â!

Urmatoarea stire

Scrisoarea lui Eminescu adresată prietenului său Chibici va fi expusă în original

Stiri pe aceeasi tema