A murit bebelușul aruncat de mamă de la etaj pentru a-l scăpa de incendiu. Controverse după tragedia de la IașiBebeluşul de patru luni, cu care mama sa s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iaşi după ce apartamentul în care locuiau a luat foc, a murit la spital. Copilul fusese adus în stare critică, el fiind resuscitat. 

Bebeluşul, era internat în stare critică la spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Potrivit medicilor, el avea un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism la nivelul coloanei şi o contuzie toraco-abdominală. Copilul a necesitat resuscitarea după ce intrase în stop cardio-respirator.

Mama copilului este internată la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, starea acesteia fiind gravă. Ea a suferit o fractură de bazin, o fractură a membrului inferior, dar şi un traumatism de coloană. Femeia mai prezintă arsuri de gradele I şi II la nivelul unei mâini.

Miercuri, în încercarea de a-şi salva copilul, femeia, care este medic rezident, a îmbrăcat bebelușul în mai multe straturi de haine, l-a înfășurat într-o plapumă si l-a aruncat de la…

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema