a fost semnat parteneriatul pentru construirea șoselei de centură » Stiri Barlad » Spinos Media


– Reclama –

Deputatul PSD, Eduard Popica , prin intermediul unui comunicat de presă le dă hușenilor vestea mult așteptată: șoseaua de centură urmează să fie construită.

“ Astăzi, am fost prezent la sediul Ministerului Transporturilor, unde primarul Municipiului Husi, Ioan Ciupilan, alături de ministrul Sorin Grindeanu au semnat parteneriatul pentru construirea Șoselei de Centura a municipiului.

Este un pas extrem de important, atâta timp cât Studiul de Fezabilitate este deja realizat, el în momentul de față trebuind doar să fie actualizat și completat.

Lăsând la o parte decongestionarea traficului din zona, Șoseaua de Centură este un obiectiv extrem de important atât pentru oraș, cât și pentru întreg județul Vaslui, atâta timp cât toate autovehiculele și autocamioanele care tranzitează vama Albița trec în momentul de față prin municipiul Huși, punând în pericol atât siguranța rutieră dar și a cetățenilor.

În calitate de parlamentar al județului Vaslui, dar și de prieten al hușenilor, voi întreprinde alături de domnul primar, Ioan Ciupilan, toate demersurile legale astfel încât acest obiectiv să fie dus la îndeplinire”, a transmis politicianul social-democrat, Eduard Popica.

Visul hușenilor devine realitate: a fost semnat parteneriatul pentru construirea șoselei de centură Visul hușenilor devine realitate: a fost semnat parteneriatul pentru construirea șoselei de centură

– Reclama-reclame ziare barlad

Șoseaua de centura a orașului Huși va avea o lungime de 14,4 km, patru intersecții la nivel, 14 pasaje si poduri și două parcări.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

– Reclama –

Citeste continuarea pe spinos.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

După 30 de ani, Michael Keaton revine în rolul Batman, în „The Flash”. În film apare și Ben Affleck. TRAILER

Urmatoarea stire

Călător în timp? Ce caută un bărbat cu telefon mobil într-o fotografie din 1943?

Stiri pe aceeasi tema