A fost găsită fata de 14 ani răpită noaptea din casă de patru bărbați mascațiFata de 14 ani din județul Sibiu care a fost răpită în timpul nopții de duminică spre luni din propria casă de patru bărbați mascați a fost găsită luni după amiază. Cu doar câteva ore înainte, polițiștii i-au localizat și prins pe presupușii răpitori care, însă, nu și-au recunoscut fapta și au spus că nu știu nimic despre minora răpită.

În urmă cu câteva minute, polițiștii sibieni au depistat minora în cauză într-un imobil de pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov.

Minora este în acest moment condusă la sediul I.P.J. Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu”, potrivit IPJ Sibiu.

Fata de 14 ani din Sibiu a fost răpită în timpul nopții din propria casă de patru bărbați mascați.

Alerta la 112 a fost dată de părinții fetei. Ei au susținut că fata a fost răpită din casă la 3.30 dimineața de patru bărbați mascați. Părinții spun că cei patru au luat cu forța adolescenta și au urcat-o într-o mașină.

Cei patru bărbați suspectați că au răpit-o au fost prinși în cursul amiezii, după ce agenții de poliție rutieră au localizat mașina dată în urmărire.

Editor : D.C.

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

În ecosistemul tech, prudența a înlocuit efervescența în 2022 și va fi la fel și în 2023

Urmatoarea stire

Ce a găsit Gabriel Tamaș la noua sa echipă: „Când am văzut, m-am crucit!” Motivele pentru care a ales Concordia Chiajna

Stiri pe aceeasi tema