A fost aprobat medicamentul care trateaz─â 10 tipuri de cancer: are rezultate foarte buneAdministra┼úia pentru Medicamente ┼či Alimente din SUA (FDA) a aprobat utilizarea extins─â a imunoterapiei de succes Keytruda a Merck & Co ├«n combina┼úie cu chimioradioterapie, pentru a trata pacientele nou diagnosticate cu un tip de cancer de col uterin avansat, transmite Reuters. Acest medicament trateaz─â 10 tipuri de cancer ╚Öi pare a avea rezultate foarte bune, informeaz─â News.ro.

Tratamentul combinat cu Keytruda a fost aprobat pentru pacientele cu cancer de col uterin care nu au primit anterior intervenţii chirurgicale, radiaţii sau terapie sistemică, a spus FDA.

Acest lucru face ca Keytruda plus chimioradioterapie să fie prima combinaţie de imunoterapie pe bază de anti-PD-1 aprobată în SUA ca tratament pentru pacienţii nou diagnosticaţi cu un anumit tip de cancer de col uterin, a spus Merck.

Trateaz─â 10 tipuri de cancer

Cel mai bine v├óndut medicament al Merck, Keytruda, ajut─â…

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Andrei Marga: Europa unit─â de ast─âzi

┬áEuropa unit─â are realiz─âri certe, precum pacificarea continentului, amplificarea circula╚Ťiei bunurilor ╚Öi persoanelor, deschiderea de ╚Öanse f─âr─â precedent…