«A fost agresiv cu mine»

Bia Khalifa i-a uimit pe toți concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” prin atitudinea sa și replicile dure pe care le spune, însă aceștia nu știau că Bia a avut o copilărie traumatizantă. Concurenta le-a povestit tuturor despre abuzul suferit când era mică din partea tatălui.

Bia a mărturisit că tatăl ei era agresiv, iar atunci când a vrut să tragă un semnal de alarmă și să le spună celor din jur, nimeni nu a crezut-o. Bia Khalifa a spus că părintele ei obliga să mănânce insecte și scame pe de jos și avea un comportament abuziv, ceea ce a determinat-o să plece de acasă. 

Vezi și: Scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cornel Palade,
înjurat și jignit în ultimul hal de Bia Khalifa. Cuvintele sunt greu de
reprodus

„Nu am cum să repar relația, pentru că problema nu este la mine, ci la el. Tata a devenit foarte agresiv și cu mine. Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta. Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat Bia Khalifa în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

  Citește și: Ceartă monstru între Bia Khalifa și Ruxi, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Concurenta a mai spus că a fost în Spania după el, doar să se împace, însă acesta a refuzat total pentru că nu este de acord cu preocupările fetei lui. 

„Cu tata am tot încercat să repar relația. Am fost singură să îl caut, m-am dus și la el în Spania… Nu… Nu e de acord cu nimic. Am încercat să vorbesc foarte frumos cu el, să-i zic: ‘Dar nu te gândești câteodată că astea sunt repercusiunile acțiunilor tale? Și că nu sunt ce vrei tu să fiu în viață, pentru că tu m-ai alungat. A fost agresiv cu mine, m-a alungat printr-un comportament nu tocmai OK. Asta, înainte să plec de acasă”

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa a apărut pentru prima oară la emisiunea „iUmor”, unde a prezentat un număr de roast în fața juraților, îmbrăcată în măști de protecție. Aceasta este  foarte cunoscută pe OnlyFans, o platformă unde postează conținut destinat adulților.

Bia Khalifa e concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022 alături de Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!        

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cei 3 jurați dau cea mai grea probă pentru amuletă la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu: „Le-am făcut pe toate, dar pe asta nu”

Urmatoarea stire

Charles al III-lea face prima vizită la Parlament în calitate de monarh. Regele va însoți apoi sicriul mamei sale de la Palatul Holyroodhouse până la Catedrala St. Giles

Stiri pe aceeasi tema

Rulouri de bacon cu caramel

Cine spune că micul dejun trebuie să fie complicat? Această rețetă rapidă și ușoară de mic dejun este…