A doua zi a vizitei Regelui Charles al III-lea în Franța. Cuplul regal a vizitat Catedrala Notre DameRegele Charles al III-lea și-a exprimat apreciere pentru relația dintre Franța și UK.Brigitte Macron și Regina Consoartă s-au confruntat într-un meci de tenis de masă.Cuplul regal a vizitat piața de flori din Paris, numită după Regina Elisabeta a II-a. Cea de-a doua zi în Franța s-a încheiat cu o vizită la catedrala Notre Dame.

Regele Charles al III-lea și-a exprimat apreciere pentru relația dintre Franța și Regatul Unit și pentru abilitatea lor de a se confrunta cu provocările globale, inclusiv criza din Ucraina și amenințările legate de schimbările climatice, într-un discurs susținut joi în fața ambelor camere ale parlamentului francez reunit la Senat, relatează AP.

„Doamnelor și domnilor, inspirată și încurajată de exemplul bunicii mele și al mamei mele decedate, Franța a fost o parte esențială a structurii vieții mele de când mă știu. Într-adevăr, după cum am fost uimit să descopăr. Aceasta este a 35-a mea vizită oficială în…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema