800 de delegați participă la Congresul USR de sâmbătă, pentru adoptarea strategiei privind alegerile electorale din 2024


Congresul USR începe sâmbătă, de la ora 11.00, la Sala Radio, unde sunt așteptați 800 de delegați din toată țara. Membrii USR se reunesc pentru a vota un mandat de negociere important pentru 2024, când sunt programate alegerile electorale.

Cătălin Drulă prezintă viziunea USR pentru 2024, un an electoral important, și cele 10 angajamente pe care partidele de dreapta trebuie să și le asume pentru modernizarea României.  Avem și invitați speciali de la partide liberale din România și Europa”, se precizează în informarea transmisă de USR.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, au fost invitați la Congres. De asemenea, printre invitaţi se numără vicepreşedintele ALDE Europe, Kira Rudik, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, şi preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban. Vor transmite mesaje video Ilhan Kyuchyuk, co-preşedintele ALDE Europe şi Stephane Sejourne, preşedintele grupului Renew Europe, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Se preconizează ca în urma acestui Congres, USR să încheie o alianță politică cu formațiunile conduse de Ludovic Orban și Eugen Tomac.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema