710 lei/copil, acordați lunar părinților de preșcolari care încasează salariu minim, în ConstanțaPrimăria Constanţa anunţă că sprijină financiar părinţii care nu îşi permit să plătească o bonă pentru copilul de vârstă preşcolară, sumele fiind cuprinse între 250 şi 710 lei lunar, pentru fiecare minor, conform Agerpres.

“Sprijin financiar de la primărie pentru serviciile oferite de bone! Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, acordă părinţilor, care nu îşi permit să plătească o bonă pentru copilul de vârstă preşcolară (max. 6 ani), ajutoare băneşti”, a informat marţi municipalitatea, printr-un comunicat de presă.

Conform administraţiei locale, ajutorul financiar se acordă lunar pentru fiecare copil, în funcţie de media veniturilor nete realizate de beneficiar în ultimele 6 luni, astfel: – 710 lei pentru venituri de până la 2.100 lei/membru; – 550 lei pentru venituri între 2.101-2.500 lei/membru; – 390 lei pentru venituri între 2501-3000 lei/membru; -…

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema