5 motive pentru care să nu te grăbești atunci când joci la sloturiPentru mulți dintre români, jocul la sloturi înseamnă mult mai mult decât o încercare în a obține ceva venituri suplimentare – poate însemna un stil de viața în care o singură rotire norocoasă poate face o diferență financiară masivă – dar totuși, când avem timp limitat să jucăm la sloturi sau din alte motive, mulți se grăbesc în rotiri, folosesc excesiv  ‘autoplay-ul’, setează mize mari pe buget mic, ș.a.m.d.

Din acest motiv, aș dori să împărtășesc cu voi 5 motive pentru care să nu te grăbești atunci când joci la sloturi: 

1 – Dacă vă grăbiți la sloturi, puteți avea o experiență neplăcută.

2 – Puteți să pierdeți șansa la un Jackpot dacă nu citiți cu atenție regulile slot-ului jucat.

3 – Se pot face greșeli, și mai mult de atât, nu aveți cum să le analizați.

4 – Puteți pierde mai mulți bani decât puteți câștiga.

5 – Nu o să puteți învăța niciodată strategiile jocurilor de slot.

1.    Graba strică treaba – experiența la sloturi poate fi neplăcută dacă vă grăbiți.

Cei mai mulți dintre noi atunci când se joacă la sloturi, indiferent că se află la aparate într-o anumită locație sau la un cazinou online, joacă pentru a câștiga. Dar și până a obține un anumit câștig, trebuie să luam în considerare și procesul de joc, care ar trebui sa fie cât mai plăcut.

De ce să ne grăbim atunci când putem avea o experiență plăcută? Există vreun motiv anume?

Mulți dintre noi folosesc modul ‘autoplay’ pentru a evita rotirea manuală, fără să luam în considerare faptul că, fiecare rotire înseamnă o anumită investiție din partea noastră, și nu ar trebui să lăsăm aparatul să facă asta pentru noi – noi ar trebui sa fim în controlul aparatului, și nu invers. 

Pentru alții, o ieșire cu prietenii la aparate poate însemna în a petrece un timp calitativ cu ei, și de obicei împreună cu o băutură sau două, multor persoane le place să petreacă cât mai mult timp în sălile de jocuri, să joace din pasiune, iar altora să joace la sloturi din anumite nevoi personale. 

Dar acest lucru pare imposibil de realizat, să avem o experiență adecvată, dacă ne grăbim tot mai mult să învârtim roțile, setăm mize mari pe investiții mici și ne terminăm banii în 5 minute.

În aceste cazuri, nu avem cum să transformăm jocurile de noroc într-o pasiune sau să avem o experiență de neuitat, de aceea, ar trebui să nu te grăbești niciodată când joci la sloturi.

2.    Puteți să pierdeți șansa la un Jackpot dacă nu citiți regulile slot-ului jucat.

Știați că toate sloturile au niște reguli care în mod normal, ar trebui citite? Nu este obligatoriu, desigur, dar este recomandat, pentru că multe dintre ele au un anumit sistem, care dacă este înțeles, vă poate crește considerabil șansa de a avea un jackpot.

În ziua de astăzi, există un număr foarte mare de sloturi, iar acest număr crește pe zi ce trece. Unele dintre ele sunt foarte complexe, unde complexitatea nu are doar legătură cu jackpoturile, dar și în a înțelege pe deplin modalitățile lor de funcționare.

Dacă intrăm pe astfel de sloturi și ne grăbim, ieșim în dezavantaj masiv. Nu ar trebui să facem acest lucru, și în mare parte dacă nu cunoaștem acele sloturi, ar trebui să citim regulile lor să fim pe deplin familiarizați. 

3.    Se pot face greșeli, și mai mult de atât, nu aveți cum să le analizați.

Cu o mică legătură cu punctul de mai sus, dacă nu suntem familiarizați cu sloturile pe care le jucăm, putem face greșeli enorme care ne pot costa financiar. Mai mult de atât, dacă facem astfel de greșeli, poate că nici nu ne dăm seama de ele. Dar dacă da, oare le putem analiza? Știm cu ce am greșit în a lua anumite decizii care ne-a putut costa banii noștri?

A fost neagră sau roșie? De ce am încercat să dublez acest ‘big win’? Multe dintre greșelile pe care le facem pot fi făcute neintenționate, toate întâmplându-se din grabă. Ar trebui să analizăm fiecare win, fiecare decizie pe care o luăm și să vedem ce putem face în a ne crește potențialele câștiguri. Dar dacă ne grăbim la sloturi, cu siguranță nu putem face acest lucru!

4.    Puteți pierde mai mulți bani decât puteți câștiga.

De multe ori, ne grăbim să alegem un slot aleatoriu și să jucăm pe el. Există o posibilitate reală să nu avem suficiente informații despre acel slot – l-ați mai jucat în trecut? 

Neavând suficiente informații despre slotul pe care l-am ales, ne poate costa financiar – adică putem pierde bani – dar de ce?

Nu toate sloturile au un RTP (Return-to-player) adecvat, iar acele sloturi cu un RTP mic, poate însemna șanse mai mici de câștig, iar dacă ne grăbim în a alege un slot doar să ne putem juca mai repede, putem face greșeli, și putem pierde în acest fel mai mult decât putem câștiga.

Deci trebuie să avem grijă ce alegem dacă suntem în grabă, și să fim siguri că știm ceea ce facem.

5.    Nu o să puteți învăța niciodată strategiile jocurilor de slot.

Știu că o să ne întrebați, “ce strategi de joc?” când tot ceea ce trebuie să faci este să învârți o roată? 

Majoritatea sloturilor au un sistem unic de funcționare, anumite șanse de câștig, bonusuri, rotiri gratuite (și care ne sunt șansele să le obținem pe o învârtire), multiplicatori și multe altele. 

Toate aceste informații și analize le putem folosi în a crea o anumită strategie atunci când ne jucăm anumite sloturi pe o perioadă îndelungată și începem să le înțelegem pe deplin.

Dar dacă ne grăbim, e posibil acest lucru? Probabil că nu, de aceea pot spune cu certitudine, pentru a maximiza șansele de câștig, trebuie să evităm aceste grabe nejustificate.

Citeste continuarea pe life.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O fetiţă de 12 ani, LOVITĂ de tramvaiul 32, pe Calea Rahovei, În Bucureşti

Urmatoarea stire

Wizz Air a anulat 20 de zboruri între Marea Britanie și România

Stiri pe aceeasi tema