3 motive pentru care să-ți cumperi un trening de damă primăvara asta


Dacă te întrebi ce haine să porți în sezonul ploios, când afară este soare și în doar câteva minute cerul se umple de nori, află că treningul de damă reprezintă una dintre cele mai potrivite alegeri pe care le poți face în această perioadă a anului.

Iată 3 motive pentru care acest tip de îmbrăcăminte nu trebuie să lipsească din garderoba ta:

1. Treningul de damă este un tip de îmbrăcăminte cameleonică.

Ce înseamnă asta? Că poate fi folosit în special în acele perioade ale anului, în care timpul este mai capricios ca niciodată. De ce? Pentru că, fiind format din două tipuri de elemente vestimentare, respectiv bluză și pantaloni, nu doar că le poți combina foarte ușor, dar sunt potrivite atât la frig, cât și la căldură.

Imaginează-ți zilele acelea în care mai e puțin și vine vara, dar parcă nu e suficient de cald să pleci de acasă fără ceva pe tine. O bluză de trening este o idee excelentă într-o astfel de ocazie. Pentru că îți ține de cald doar atât timp cât tu ai nevoie de ea. O dai jos când s-a încălzit afară și o pui la loc atunci când începe să bată vântul.

În plus, este mult mai ușor de purtat după tine decât o geacă, iar în unele combinații poate să fie chiar o soluție mult mai bună.

2. Treningul de damă este un protector ideal pentru ieșirile în natură.

Deși este suficient de capricioasă, vremea surprinde uneori cu multe zile, una după alta, în care temperatura crește. Iar în ultima perioadă nu doar ieșitul la plimbare este la modă, cât, mai ales, mersul la picnic, în parcuri.

Deși legislația spune că aceste spații verzi ar trebui curățate și protejate, practica nu arată la fel întotdeauna, astfel încât, o astfel de ieșire poate aduce cu ea și riscuri mai complicate. Despre ce este vorba? Despre mușcătura căpușei, spre exemplu, care, potrivit specialiștilor, poate contribui la apariția bolii Lyme.

Recomandarea medicilor în această perioadă este prevenția. Ce poți face, așadar, este să folosești îmbrăcăminte cu mâneci lungi atunci când plănuiești să petreci mai mult timp într-un spațiu verde. Treningul de damă și chiar și treningul pentru bărbați reprezintă o soluție potrivită, pentru că îmbină confortul purtătorului cu protecția sa.

3. Treningul de damă este potrivit pentru momentele în care nu știi cu ce să te îmbraci.

Probabil că ai trecut de multe ori prin situația în care fie trebuia să ieși rapid din casă și să „tragi” rapid câteva haine pe tine, fie trebuia să ieși în oraș, dar îți era dificil să găsești o combinație vestimentară care să fie deopotrivă confortabilă și sexi.

Un astfel de element vestimentar te poate ajuta în ambele situații menționate anterior. Mai mult, este o idee excelentă pentru aproape orice tip de eveniment la care trebuie să participi. De ce? Pentru că în ultima vreme, aceste haine au început să fie purtate chiar…

Citeste continuarea pe mesagerulneamt.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Partid, popor, o singură voință!

Sub semnul unei îngrijorări profunde, poporul muncitor al Republicii România aduce acuzații grave împotriva răului produs de excesul…