18+  Un transsexual şi-a arătat sânii în faţa Casei Albe după ce s-a întâlnit cu Joe Biden. Veteranii şi republicanii acuză că evenimentul a fost „o ruşine internaţională”Rose Montoya, în vârstă de 27 de ani, s-a numărat printre oaspeţii de onoare invitaţi să sărbătorească Luna Mândriei la un eveniment de la Casa Albă, organizat sâmbătă, pe 10 iunie. 

Ea a fost filmată când şi-a expus sânii în faţa balconului Harry S.Truman, cu fanionul comunităţii LGBTQ+ atârnat pe fundal, iar scandalul a luat amploare din 13 iunie, când mai multe publicaţii americane şi internaţionale au dezbătut incidentul. 

„Nu, aceasta nu este o altă fotografie cu prostituate de pe laptopul lui Hunter, a fost petrecerea Pride (Luna Mândriei) de pe gazonul Casei Albe, găzduită de Joe Biden”, a scris prezentatoarea radio Dana Loesch pe Twitter.

Fostul comisar de poliţie din New York, Bernard Kerik, care a fost condamnat pentru fraudă fiscală şi a ispăşit patru ani de închisoare înainte de a fi graţiat de fostul preşedinte Trump, i-a criticat pe asistenţii lui Biden pentru că a permis asemenea cascadorii să aibă loc pe terenul Casei Albe.

OK, deci cine conduce nenorocita Casa Albă şi permite ca acest gunoi deviant să treacă chiar în faţa biroului oval?”, spune Kerik.

„Ştim că nu este @JoeBiden – tipul ăsta nu are habar unde se află. Deci cine este? Cine este cauza acestei stânjeniri internaţionale?” a întrebat fostul poliţist al oraşului.

Montoya a împărtăşit luni pe Instagram imaginile pline de viaţă, împreună cu un videoclip al evenimentului, în care preşedintele şi prima doamnă Jill Biden au rostit discursuri în faţa sutelor de invitaţi prezenţi.

„Suntem topless la Casa Albă?” a spus persoana care înregistrează în videoclip.

Înainte de a-şi arăta sânii,  activista a fost văzută dând mâna cu Biden.  

Biden i-a considerat pe membrii comunităţii LGBTQ+  drept  „cei mai curajoşi cetăţeni pe care i-a întâlnit vreodată.

Potrivit AP News, cuplul Biden le-a transmis mesaje şi copiiilor transsexuali: „Sunteţi iubiţi. Sunteţi frumoşi. Sunteţi auziţi. Sunteţi înţeleşi. Sunteţi bineveniţi”.

Potrivit legii privind obscenitatea din Districtul Columbia, Montoya riscă să fie amendată drastic şi să fie chiar arestată.  Montoya a spus mai târziu într-un alt videoclip postat pe TikTok că a fi topless este „legal” în Washington DC.

Şi ea a adăugat: „Nu aveam nicio intenţie să încerc să fiu vulgară sau profană în vreun fel. Pur şi simplu îmi trăiam bucuria şi adevărul şi exist în corpul meu”.

Veterani militari proeminenţi au acuzat administraţia Biden că a afişat fanionul LGBTQ+ la egalitate cu fanionul SUA pe balconul Casei Albe.

Niciun steag nu ar trebui arborat la nivel egal cu DRAPELUL AMERICAN”, a spus veteranul armatei…

Citeste continuarea pe www.mediafax.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema