12.000 de euro. Atât a ajuns în bugetul Craiovei după organizarea Festivalului Intencity – Știri Craiova

Municipalitatea a subvenționat Opera Română Craiova cu aproape 4,5 milioane de euro (22.519.019 lei) pentru organizarea Festivalului IntenCity. Suma obținută din încasările pe bilete și abonamente a fost de 2.337.000 lei (circa 480.000 de euro) și a mers în vistieria instituției de cultură. Ceva a ajuns, totuși, și în bugetul local. Încasările pentru activitatea prestată de comercianți în zona ”Food and Drink”.

Conform Ordonanței de Urgență nr. 54/2006, privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publică, Art. 4, Alin 1 și 2, suma provenită din închirierea spațiilor destinate activității Food and Drink a fost direcționată integral în bugetul Primăriei Municipiului Craiova. Ținând cont de acest aspect, suma respectivă nu a fost luată în calcul în Veniturile Proprii ale Operei Române Craiova realizate în cadrul Proiectului Cultural Festivalul IntenCity”, a precizat conducerea Operei Române Craiova pentru Știricraiova.ro.

Interpelați pe subiect, reprezentanții Primăriei Craiova au comunicat că suma obținută de ORC din această activitate a fost de aproape 58.500 de lei. Adică 12.000 de euro. Acești bani au fost virați integral în contul orașului.

Astfel, suma totală obținută de pe urma organizării primei ediții a Festivalului Intencity a fost de 2.395.000 lei. Adică 10% din cât s-a cheltuit.

Mai multe detalii cu cheltuielile AICI.

Citeste continuarea pe stiricraiova.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Prima reacție a Paulei Seling după divorțul de Radu Bucura

Urmatoarea stire

WhatsApp Modifica in SECRET Din Nou Aplicatia pentru iPhone si Android

Stiri pe aceeasi tema