10.000 de detectoare de fum şi monoxid de carbon vor fi montate gratuit în casele românilorMinisterul de Interne și IGSU vor monta gratuit 10.000 de detectoare de fum şi monoxid de carbon în casele românilor, în perioada următoare. Campania “Detector pentru viaţă” va debuta în câteva județe, în casele persoanelor vulnerabile.

Ministrul de interne Cătălin Predoiu și șeful DSU Raed Arafat au anunțat, sâmbătă, lansarea campaniei “Detector pentru viaţă”, care va însemna, pe lână montarea gratuită a 10.000 de detectoare, și o informare a cetățenilor, dar și o prevenție mai bună a inspectoratelor pentru situații de urgență.

“Rostul campaniei este să instalăm 10.000 de detectoare de fum şi monoxid de carbon, cu sprijinul E.ON şi Delgaz Grid, care ne-au asigurat aceste detectoare. Detectoarele au o garanţie de zece ani. Nu avem cum să acoperim nevoile. Noi am stabilit nişte criterii şi sunt următoarele judeţe: Alba, Braşov, Caraş Severin, Călăraşi, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş,…

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema